Päivitetty 2.9.2018


TOIMITUSEHDOT JA TIETOSUOJASELOSTE (GDPR)

TOIMITUSEHDOT

Verkkokauppa

Loimisolmu myy vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Hinnat sisältävät ALVin. Pidätämme oikeudet hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Taloudessamme on myös koira.

Tilaaminen

Loimisolmu - verkkokaupasta tilataan siten, että siirretään haluamansa tuotteet ostoskoriin ja lisätään yhteystiedot kassalla. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä tietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimittamiseen ja siihen liittyvien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessaan asiakkaan on hyväksyttävä voimassaolevat toimitusehdot.

Maksamien

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoaa OP.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.


Toimitusmaksut ja -tavat

Toimituskulut (6,90-7,40 €)  lisätään  toimituksen hintaan. Tilauksesi lähetetään joko Postin pakettina tai Matkahuollon Lähellä -pakettina, riippuen valitsemastanne toimitustavasta. Toimitusaika on 1-5 arkipäivään, lukuunottamatta tilaustuotteita joissa on toimitusaika ilmoitettu erikseen.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Palautustilanteessa otathan ensin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@suvianna.fi . HUOM! Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita!

Mikäli asiakas haluaa palauttaa tilaamansa tuotteet, maksaa hän itse palautuksesta koituvat postikulut. Kun tilaus on palannut takaisin Loimisolmulle ja olemme todenneet tuotteen virheettömäksi, maksamme tilaussumman kokonaisuudessaan takaisin asiakkaalle. Mikäli palautat vain osan tilauksen tuotteista, ei toimituskuluja palauteta. Liitä palautuksen mukaan saamasi kuitti, missä näkyy palautuksen syy, tilinumero sekä allekirjoituksesi.

Vaihtotilanteessa asiakas maksaa palauttamansa tuotteen toimituskulut ja Loimisolmu puolestaan uuden tuotteen toimituksen. Mikäli verkkokaupassa ei ole korvaavaa tuotetta, menetellään tilanteessa palautuksen tavoin.
Mikäli tilaamasi tuote on virheellinen, otathan pikaisesti yhteyttä! Mikäli tuotteessa on jokin virhe, jota ei ole ilmoitettu tiedoissa, maksaa Loimisolmu palautuksesta aiheutuneet kulut halvimman toimitustavan mukaan.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus!

Reklamaatio

Mikäli tuote on vioittunut tai kadonnut kuljetuksessa, otathan pikaisesti yhteyttä edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli paketti on viottunut kuljetuksessa, tee myös välittömästi reklamaatio Postiin.

 

_____________________

 

TIETOSUOJASELOSTE (GDPR)

Rekisterinpitäjän henkilötietojen käsittelyn on oltava tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaista 25.5.2018 alkaen. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen ja kertoo Lomisolmun tietosuojakäytännön.

1. Rekisterinpitäjä
Loimisolmu
Mustikkakuja 1-3 B 12, 40340 Jyväskylä
Y-tunnus: 2820144-5

Yhteyshenkilö

Susanna Viik
Mustikkakuja 1-3 B 12, 40340 Jyväskylä
puhelin: 040 7170 313
sähköposti: info ( at ) suvianna.fi

2. Rekisteröidyt
Rekisteröityjä ovat asiakkaat ja yhteydenotto- tai tarjouspyynnön jättäneet.

3. Rekisterin käyttötarkoitus
Loimisolmu kerää ja säilyttää asiakkaidensa henkilötietoja rekisterissään asiakassuhteen hoitamista, tuotteista ja palveluista kertomista sekä asiakkaiden tilaamien tuotteiden toimittamista varten. Asiakkailla tarkoitetaan tässä yhteydessä sekä henkilöitä, jotka ovat tilanneet tuotteita tai palveluita että niitä, jotka ovat jättäneet yhteydenotto- tai tarjouspyynnön.

Verkkokaupasta tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä verkkokaupan asiakkaaksi.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

– Asiakkaan etu- ja sukunimi
– Sähköpostiosoite
– Postiosoite
– Puhelinnumero
– Tiedot käsitellyistä tilauksista, ostohistoria, tilausnumerot
– Laskutustiedot
– Maksutapatiedot ja maksuvälinetiedot
– Tilausten mahdolliset toimitusten seurantatiedot
– Asiakkaan itse antamat markkinointilupatiedot
– Asiakkaan itse antamat tuotearvostelut tai asiakaskyselyvastaukset
– Asiakkaan itse antamat tiedot tuotteisiin tai tilauksiin liittyen

Verkkokauppaan rekisteröityneeltä asiakkaalta lisäksi:
– Käyttäjätunnus
– Salasana
– Asiakasnumero

5. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä olevien oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä rekisterinpitäjälle
yllämainittuun (kohta 1.) osoitteeseen. Rekisteröidyn pitää pyyntöä tehdessään
luotettavasti osoittaa olevansa kyseessä oleva henkilö.
Rekisteröidyllä on oikeus:
- tarkistaa rekisteriimme tallennetut henkilötietonsa
- pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot
- vastustaa henkilötietojensa käsittelyä, jos kokee, että niitä on käsitelty lainvastaisesti
- kieltää tietojensa käyttäminen markkinointiviestintään
- pyytää tietojensa poistamista. Ilmoitamme rekisteröidylle, mikäli tietoja ei voida perustelluista syistä poistaa. Rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyjä tietoja. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto kirjanpitolaissa määritellyn ajan.
- tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html), jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Asiakastiedot saadaan asiakkaalta itseltään tilauksen tai yhteydenottopyynnön yhteydessä joko verkkokaupan, sähköpostin tai puhelinsoiton kautta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterissämme olevia tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin, eikä muihinkaan tarkoituksiin, jotka eivät liity yrityksemme toimintaan.
Olemme pyrkineet varmistamaan, että kaikki palveluntarjoajamme ja yhteistyötahomme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Jos havaitsemme puutteita heidän käytännöissään, selvitämme ja korjaamme asian heidän kanssaan. Käytämme yrityksen ulkopuolisia palvelutarjoajia mm.:
- tilitoimisto/kirjanpitäjä
- verkkokauppapohja
- maksupalveluntarjoaja
- laskutusohjelmisto
- posti
- matkahuolto
- varmuuskopiointipalvelu

8. Rekisteritietojen käytön ja säilytyksen kesto
Henkilötietoja käsitellään ja säilytetään niin kauan kuin se asiakassuhteen kannalta on tarpeellista. Asiakastietoja säilytetään kirjanpitolain vaatiman ajan, kuitenkin enintään kymmenen vuotta asiakassuhteen päättymisestä.
Yhteydenottojen ja tarjouspyyntöjen tietoja säilytetään enintään yhden vuoden
ajan, mikäli asiakassuhdetta ei ole muodostunut.

9. Henkilötietojen käsittelijät
Yrityksessämme vain rekisterinpitäjä pääsee käsittelemään henkilötietoja. Jos jossain tilanteessa ulkoistamme henkilötietojen osittaisen käsittelyn kolmannelle osapuolelle, takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.